Over Ons

Over Ons

Via een inspirerende T-shirt line wilt INDIZTZ (lees; indiz teez) de wereld een spiegel voorhouden. Ons doel is om te motiveren, een beetje te provoceren, maar vooral mensen tot nadenken te zetten en te inspireren.

Wat INDIZTZ uniek maakt is de combinatie van balans in de designs. Wij creëren zen-achtige leuzen & afbeeldingen die harmonie weerspiegelen en samenhorigheid vertegenwoordigen. Daar tegenover staan designs die onrecht laten zien en de gewone man vertegenwoordigen.

Of je nu voor Ying of Yang gaat, het zal je een uniek T-shirt opleveren. Een uniek T-shirt van een unieke onderneming uit Amsterdam waar de volgende credo’s aan hangen;

Onze designs zijn een spiegel van onze maatschappij; zowel het geen wat samenhorigheid biedt evenals verdeeldheid zaait, brengen wij onder de aandacht, don’t judge us, judge the world.

 Wij ondernemen duurzaam; voor zover als binnen ons bereik voeren wij een Fairtrade en milieuvriendelijk beleid. Maar dan wel normaal, niet van dat overdreven “je mag niet meer vliegen gedoe”. 

Wij streven naar een balans in de prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze aanpak berust op het het creëren van een ripple-effect van motivatie, inspiratie en de  bevordering van gelukshormonen. 

Wij stimuleren zelfontwikkeling, maatschappelijke en emotionele groei, gelijkwaardigheid en alle andere aspecten die bijdragen aan de ontwikkeling van menselijkheid.

Wij bieden een veilig thuishaven aan anders-denkers, vrije geesten, vrijheidsstrijders en een iedere die bij wilt dragen aan een harmonieuze wereld.

Samenwerkingen berusten op ethisch ondernemen, win-win situaties, wederzijds respect en eerlijkheid.

Wij omarmen suggesties en vraagstukken van onze klanten en partners die berusten op onze credo’s en ver daarbuiten. 

Wij zijn trouw aan onze credo’s en laten ons op geen enkele wijze belemmeren of verleiden door hokjesmentaliteit en/of machtsvertoon.

Welkom in de wereld van INDIZTZ!